Eerste Maastrichtse Dahlia Vereniging  

Vereniging tot het in stand houden van dahlia's in al zijn soorten en kleuren.
42139

De eerste voorbereidingen voor dit jaar zijn begonnen!


 De knollen voor het verkrijgen van stekken staan al in onze kweekkast. Na de periode van rust is het nu tijd om de knollen te activeren. Er is al een begin gemaakt met het stekken. We hopen op een goede opbrengst.

In de loop van april krijgen we voldoende inzicht in het aantal stekken dat dit jaar ter beschikking komt.

Of er stekken voor de verkoop beschikbaar komen is nu niet te zeggen. De situatie rondom het corona virus maakt het lastiger. Als de situatie verbetert zullen we u verder informeren over de stand van zaken. 

 


OPEN DAGEN 2020

 Het eerste weekend van september 2020 ( 5 en 6 september) van 10:00 tot 17:00 u, zijn weer de Open Dagen. De dahlia tuin wordt dan weer opgesteld voor publiek. U kunt dan onder het genot van een stuk vlaai, koffie, fris of een drankje de tuin bewonderen.

Tevens is het dan mogelijk om de bestellingen door te geven van alleen dahlia knollen. 

De dahliaknollen worden geleverd vanaf begin november. Dahlia stekken zullen half mei in vrije verkoop verkocht worden.

We zijn een vereniging die gerund wordt door enthousiastelingen, tuinhobbyisten en dahlialiefhebbers. We zijn geen winkel of professioneel bedrijf. Het stekken van de knollen kan altijd wat problemen op leveren en daarvoor vragen wij ook begrip. Het geld dat opgebracht wordt door de verkoop van dahlia-stekken en -knollen vloeit altijd terug in de vereniging voor de aankoop van materialen, nieuwe dahlia's of dat wat nodig is om de vereniging in stand te houden.