Dahlia boeketten vanaf 2 augustus 2023

dahlia boeketten

Vanaf woensdag 2 augustus 2023 is het weer zover. Dan kunnen we dahlia boeketten gaan maken voor alle liefhebbers van deze prachtige bloemen. Nu staan verschillende soorten al mooi in de bloei, dat belooft veel goeds voor dit jaar.

U kunt bij ons terecht op iedere woensdag en zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur voor de dahlia boeketten. Deze kunt u met de donatiekaart verkrijgen. Heeft u geen donatiekaart? Dan kunt u ter plekke een donatiekaart kopen voor slechts € 12,- en daarmee mag u 3 keer een boeket afhalen.

Er wordt zeker tot medio oktober geplukt, zolang de kwaliteit van de bloemen goed blijft. Per keer mag u maximaal 2 boeketten meenemen, tenzij er op de dag zelf minder bloemen beschikbaar zijn.

Als u iets langer wilt genieten van de dahlia’s in de vaas, doe dan niet teveel water erbij. Voeg enkele druppeltjes chloor toe zodat het water helder blijft. En af en toe een scheutje vers water zodat u de bloemen fris houdt.

In de week voorafgaande aan onze open dagen plukken we geen bloemen. Dat is de week van 26 augustus t/m 1 september 2023. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.